A Secret Weapon For istanbul petek servisi

Wiki Article

Merhabalar Bakımlarınızı ve temizliğinizi 23 yıllık tecrübemizle ile yapıyoruz. Yapılan tamiratlarınız ve değişen parçalar 1 yıl garantilidir.

Petek Bakımları sayesinde kullanılan petek tesisatlarının ömrü de uzatılmış olur. Bu da çOkay fazla maliyetin ortaya çıkmasını engeller. Bu nedenle firmamızın bu hizmetinden faydalanabilir ve yaşam kalitenizi artırabilirsiniz.

Ankara’nın En iyi profesyonel iş arkadaşlarımızla çalışmaktayız Ankara’nın her yerine servisimiz bulunmaktadır…

Peteklerin üst kısmında soğukluk olması, tesisat içerisinde hava biriktiğinin belirtisidir. Peteğin alt kısmı ısınıyor ancak üst kısmı ısınmıyorsa petek içinde biriken havanın alınması gerekir. Petek havası alma işlemi düzenli olarak yapılması fayda sağlamaktadır.

Firmamıza yaptırdığınız petek temizliği çalışması, her yıl düzenli olarak yaptırılması gereken bir temizlik işlemi olduğundan dolayı maalesef garanti verilmemektedir.

Tesisat eski ve zamanla özellikle demir olanlarında paslanmadan ötürü tıkalı olabilir. Şimdi bazılarınız o kadar eski tesisatlar var mı? diye soracak evet var maalesef ekonomik sıkıntılar sağlıksız tesisatın var olmasına neden olmaktadır.

Petek temizliğinde firmamız en uygun fiyatlarla measurement hizmet sağlamaktadır. Petek temizliği yaptırmaya karar petek servisi verdiğinizde birden fazla firmayla irtibata geçmenizde fayda vardır.

It seems like you have been misusing this aspect by likely also rapidly. You’ve been quickly blocked from employing it.

petekler altı ısınmıyor ise büyük bir ihtimal peteklerde hava olabilir. bu istanbul petek servisi durumda petek ya tamamen ısınmaz yada altı sıcak olmaz

Kombi temizliğinde ise, kombinin parçaları temizlenir. Bu hizmetin ikisini de güvenli bir şekilde firmamızdan alabilirsiniz. Her iki konuda da uzmanlaşmış kişilerle kaliteli hizmet sağlıyoruz.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül petek servisi rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Pateklerinizi profesyonel makinalar ile profesyonel kişiler tarafından one saat icerisinde yıkanır içindeki istanbul petek servisi ısınmasını önleyen tortular yok olur

Arızanın tamiratını tespit petek servisi sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz. Yaptığımız tamiratlara 2 yıl garanti veriyoruz.

Kombi petekleri tam olarak ısıtamıyor ise fakat çalışmaya da devam ediyor ise basıncı kontrol edilmelidir.

Report this wiki page